Els usuaris del Firefox 2.0 reben un avís per actualitzar-se al 3.0

Tal com estava previst, entre ahir i avui tots els usuaris del Firefox 2.0.0.16 rebran un avís amb la possibilitat d’actualitzar-se a la versió 3.0.1.

A l’avís que es mostra es poden seleccionar tres opcions:

  • Més tard: no cal que decideixis al moment si t’actualitzes o no, l’avís tornarà a aparèixer al cap de 24 hores.
  • Mai: això no instal·larà la nova versió i no es tornarà a mostrar l’avís (com a mínim fins al cap de força temps). Si per error hem clicat Mai però ens volíem actualitzar, podem accedir un altre cop a l’avís a través d’Ajuda i Comprova si hi ha actualitzacions.
  • Aconsegueix la nova versió: instal·larà el Firefox 3.0.1

A dia d’avui més del 90% d’extensions ja funcionen amb el Firefox 3.0, i d’aquest 10%, algunes no s’han actualitzat perquè se n’ha creat una nova versió des de zero, i per tant s’hauran de cercar manualment.

En les primeres sis hores de l’anunci, ja s’han comptabilitzat fins a 1.416.982 descàrregues del Firefox 3.0. Cal recordar que el Firefox 2.0 deixarà de tenir actualitzacions de seguretat aquest desembre, i és molt important actualitzar-se abans; a més a més, el Firefox 3.0 inclou moltes novetats respecte el 2.0.

Firefox 2 about to get a major update” – The Mozilla Blog
1.4 million Firefox MajorUpdates in 6 hours?!?” – John O’Duinn’s Soapbox