Firefox 3.6


Al final ha arribat el gran dia el Firefox 3.6 acaba de veure la llum fa tot just uns segons. Inicialment previst per a finals del 2009, el Firefox 3.6 s’ha posposat diverses vegades per poder garantir un producte de qualitat, amb el mínim d’errors i la màxima potència.

La llista de novetats, tot i ser més curta que en anteriors actualitzacions, està nodrida de millores que, malgrat passar desaparcebudes milloren enormement l’experiència de navegar:

  • Possibilitat per defecte d’instal·lar Personas, és a dir, temes més lleugers que no demanen reiniciar el programa quan es canvia d’un a un altre.
  • Avís automàtic si algun dels nostres connectors no està actualitzat. Actualment això es fa amb els temes i les extensions.
  • Acceleròmetres, que permeten modificar el comportament del Firefox si girem el portàtil.
  • Ara els vídeos incrustats mitjançant HTML 5 es poden visualitzar a pantalla completa i el seu autor pot especificar una imatge com a títol que es veu si no s’inicia el vídeo.
  • Millores en la resta d’estàndards: degradats CSS, WOFF, HTML 5…
  • Millores generals en el rendiment i l’estabilitat.

Sens dubte canvis que fan del Firefox un navegador en l’avantguarda dels programes per a moure’s per Internet.

El cert és que a l’FTP de Mozilla feia hores que ja es podien trobar aquestes versions, però he preferit ens hem esperat als enllaços des de la pàgina oficial de Mozilla.

Mozilla Delivers Firefox 3.6 to Millions of Users” – Mozilla Blog

firefox 3.6

No responses yet

  1. Edu escrigué el :

    Una bona notícia!